#1 Even voorstellen

Al jarenlang schrijf ik in mijn dagboek📖 Gewoon met pen en papier dus.🖋️

Maar door onze kinderen en alles wat ik op de televisie zie.. begrijp ik dat dit de wereld is geworden van bloggen en vloggen dus alles online. En omdat ik schrijven gewoon hartstikke leuk vindt dacht ik, ik ga een periode in mijn leven beschrijven wat op dit moment best wel heel erg leuk is en misschien ook wel leuk om te delen is.

Mijn man en ik hebben een chaletje/huisje in ons eigen bezit die we aan het opknappen zijn om te gaan verhuren. YEHHH…🏩

We zitten ook in de toekomst te denken aan bed en breakfast maar dat vind ik stap twee… eerst maar eens kijken hoe de verhuur gaat lopen.Tuurlijk gaat dat lopen zeggen de kinderen en ook onze vrienden en familie. Ja en dat geeft toch de burger wel weer moed.

Wauw… Dit is echt te gek. 😀 Ik heb altijd gedacht dat dat weggelegd is voor andere mensen maar ja waarom niet voor ons?

We hebben alleen 1 maar.. en dat is dat we het niet modern willen opknappen. We houden van gezelligheid kneuterig en sfeer, dat bepaalt als je ergens binnenkomt. Je moet je veilig en warm en geborgen voelen en helaas heb ik dat niet bij de moderne spullen van deze tijd. Hoewel, het begint toch wel weer een beetje oranje 🧡 en geel 💛 te worden in de winkels en dat zijn precies de kleuren waar wij voor vallen.

Ik ga appen met mijn schoonzus dat is een ster in restylen die zwaait met haar kwast en maakt meteen de allermooiste interieurtjes voor zichzelf. Ik zeg dat ik heel graag dit huisje wil restylen maar dat er aan de keuken niets gebeurd die is helemaal naar mijn zin. Met spanning wacht ik haar apje af… Ze zegt eigenlijk wat ik het allerliefste horen wil… 🙌

ZE zegt, doe zoals jij het zelf graag wil doen dan lukt het het allerbeste net zoals bij jou thuis. Daar vind ik het ook altijd zo zonnig en vakantie achtig in die style moet je ook dat huisje gaan inrichten. Ah.. Lief gezegd en het voelt meteen als Feest.. 🎉Okeeeejjjj… Ze heeft gelijk.. Dichtbijmezelf blijven.

Dus… Ga zoeken en struinen en vind meteen een prachtig grenen bed met riet.. Ja lekker breed.. Daar wil je echt zo inkruipen.. Zou ik hem zelf nemen? Haha neeee zo schiet het niet op..

Laat ik beginnen bij het begin.. Mijn broer heeft er een paar jaar in dit chalet gewoond en is nu dol gelukkig met zijn vriendin samen een huis gaan kopen en zodoende kwam dit chalet/ huisje dus vrij.

Meteen zeiden we tegen elkaar Oh.. dat is leuk om op te gaan knappen naar onze eigen smaak en