#12 Onze eerste gast

Vannacht om 4 uur werd ik wakker en was draaierig op mijn maag. Ik ging eruit en moest spugen. Ah nee hè, ben nou ik aan de beurt ? Iedereen heeft het al gehad, kinderen en ook de kleinkinderen. Dan weet je gelukkig dat het maar om een dagje gaat met een klein staartje naar de tweede dag. Dus ik heb mijzelf lekker geïnstalleerd op de bank onder mijn zelf gehaakte granny deken. Zo vaak ben ik gelukkig niet ziek, dus een keer in de zoveel tijd mag dat dan wel een dagje. Daar kan ik eigenlijk ook best wel van genieten. Alles ff loslaten, niks hoeven en overgeven, in dit geval letterlijk en figuurlijk.🤭 Jaimy zou vandaag komen met Jayden maar als ik er aan denk dat ik voor de lunch moet gaan zorgen met salade of een groente soep ?? Dan draait mijn maag me om. Dus ik lig er zo een beetje over na te denken hoe laat ik haar zou bellen om dit te gaan zeggen dat ik niet zo lekker ben, gaat mijn mobiel af...een whats app geluid... Ik denk Hey.... Dat is misschien Jaimy, kan ik het meteen zeggen. Ik lees halfbakken dat ik een bericht heb van booking.com. Mijn ogen moeten zich nog even scherpstellen want ik had mijn bril niet op maar volgens mij zag ik staan Goed nieuws Christiene, en daaronder Eerste boeking. Ik schoot overeind.. Dat meen je niet, zei ik hardop. Snel zet ik mijn bril op en zie een reserveringsbevestiging met een nummer en daar achter een naam. Ik voel me al niet zo lekker, maar nu begin ik echt te trillen, en dat komt niet omdat ik me zo zwak voel Owh.. NEE.. dit is puur sensatie. NIEK..roep ik.. We hebben een reservering van Booking . Com. Hoor ik heel droog in de verte.. Dat meen je. Ja echt waar, op tweede kerstdag aankomst. Owhhhhhhhh yeaaahh... Here we go.. Yes Yes.Yes..Fantastisch..!! Het is meteen een boeking voor 6 nachten dus dat is helemaal fantastisch. We hebben gewoon een gast met Kerst tot Oud en Nieuw!!!!! Wat Goeeeeed!!! Wijnen Wijnen . Auw.. nee mijn maag... Ik ap Jaimy een screenprint van de bevestiging. Maar ze had het ook al gelezen, net als Roby, dat we onze eerste boeking binnen hadden. Wel iemand met een hele moeilijke naam, volgens mij uit verweggistan, die Engels praat. Ok nou dat moet lukken. Hij wil op tweede kerstdag aankomen. Lachen... Ik zeg er meteen achteraan die is vast gevallen op mijn Kelim tafel kleedje en het Perzisch tapijt. Iedereen is super enthousiast. Ik vertelde aan Jaimy dat ik me niet zo lekker voelde maar dat ze wel gewoon moest komen hoor... Whahaha...ja NU zeeekerrrr.. Want Natuurlijk wil je dit samen even uitgebreid bespreken en ...kijken wat we nu moeten gaan doen. De reisorganisatie vertelde dat we toch nog wat dingen op de site erbij moeten zetten, om alles 100% te maken. Dat is een uitgebreide routebeschrijving. Informatie van de sleutelafgifte. Hoe gaan mensen betalen vanuit het buitenland. En een mooie foto van het zwembad moet erbij. Het Kerst arrangement op de Website en Facebook en Instagram moet worden geblokkeerd. Daarmee wil ik dus ook iedereen bedanken die dit arrangement gedeeld hebben voor ons !!! Je ziet het maar, nu krijg je het via deze reisorganisatie maar voor hetzelfde geld komt het via de social media want zoveel mensen hebben deze site voorbij zien komen, en dat mede dankzij jullie. Dus nogmaals dank. De verloting is op kerstavond dus nog heel even wachten. Ook goed dat er toch nog mensen openbaar gedeeld hebben, anders weten wij niet wie of wat. Wij gaan natuurlijk nu de kerstboom 🎅🏻🎄 daar neerzetten en zorgen dat het een kerstsfeertje gaat worden. Ook wat sfeerverlichting langs de goot van het schuurtje dat staat gezellig vanuit De Tuinkamer. Wat ook heel leuk is, om nu eindelijk een leuk welkomstpakketje te gaan maken. Daar zijn mijn gedachten de afgelopen weken ook al mee bezig geweest... wat stop ik daar in ? Ik heb het natuurlijk ook aan Jaimy en Felicia gevraagd. Jazeker, daar horen ook wat schoonmaak spulletjes in, toiletpapier, afwastabletten, schoonmaakdoekje, schuursponsje, vuilniszak, maar ook een paar heerlijke koffiecups mogen niet ontbreken. Mijn vraag aan de lezers van dit blog ?? Hebben jullie een origineel idee ?? Geef aub een berichtje, wie weet is dit net het leuke ontbrekende dingetje. Ja dat gaat helemaal goedkomen. Misschien een lekker appeltaartje neerzetten, die tip hadden we ook al gekregen. Heel l