#2 Het eerste Blog

Het eerste verhaal /blog heb ik aan verschillende familieleden en vrienden laten lezen.

Iedereen reageert even enthousiast. De eerste zegt, ohhh.. spannend ik ben heel benieuwd, de tweede zegt zie je wel Ik heb toch altijd al gezegd dat je moet gaan schrijven, de ander zegt ik heb het in één adem uitgelezen. 📖 Weer een ander ik ben benieuwd naar je vervolg.. Yehhh…

Dat is hartstikke leuk om te horen en heel leuk om nu het vervolg te gaan schrijven. Vanmiddag ga ik naar mijn dochter en ze helpt me om het eerste verhaal echt online te gaan zetten.

Bij alle vertrekken die we tot nu toe hebben aangepakt in dit huisje zijn we heel tevreden. Ik maak ook van alle kanten leuke foto’s 📸 en geef dat aan mijn zoon omdat hij dus bezig is om de website te bouwen. Mijn dochter heeft de foto’s natuurlijk ook nodig om Facebook te vullen en Instagram..

Maar van de badkamer.. ?? Nee… heb ik nog geen 1 foto gemaakt. Zo stom.. Wat is dat nou…

Eigenlijk weet ik het wel… 🙄 De sfeer is niet gezellig in de badkamer… Eigenlijk zou alles eruit moeten en overnieuw gaan beginnen daar..

NEEEEE HE..

Pfff.. Dat is weer een hele klus op zich.. en we hebben er al zoveel geklust !! en.. ook al flink wat geld uitgegeven.

Maar… We hebben gelukkig nog een klein achterdeurtje🚪wat we altijd bewaren voor onverwachte dingen.