#4 Hondjes

Oeps .. Ik krijg een berichtje op social media naar aanleiding van vakantiehuisje huren Wageningen. En dat is… mogen er ook hondjes mee.🐶 Je begrijpt dat we dit besproken hebben. Natuurlijk gaan mensen dit vragen of ze hun lievelings beestje mee mogen nemen op vakantie en dat is heel erg te begrijpen. Maar het is voor ons een bewuste keuze om nee te zeggen. Kijk, we vinden honden hartstikke lief aanhankelijk trouw en zo kan ik nog wel even doorgaan.

maar……. dan wel bij een ander hihi..😅

We passen dan wel eens op het hondje van mijn dochter en dan kan ik er ook echt van genieten. Het begroeten ’s morgens.. Na een lange nacht elkaar niet gezien te hebben. Het kwispelen of er alsjeblieft gelopen gaat worden en heel dankbaar met het bakje brokjes (ik doe er dan stiekem wat heerlijke smeer patee doorheen). Ja we begrijpen elkaar hahaha.

OH ja en dan die schattige blik als ik richting de lekkere snoepstaafjes of varkensoortjes loop voor hem.. Vertederend.. 🥰

Maar die andere kant….??

Ja.. vind ik ook echt nadelen hebben en dat is bijvoorbeeld als ik opsta om iets te pakken loopt hij me achterna als ik weer ga zitten komt hij weer naast me zitten. En hoe vaak doe je dit op een dag? Ja tig!!

Loop ik naar buiten, ff naar de schuur, verwacht ik toch niet dat hij ook deze route met me meehuppelt.. Maar ja hoor, staat tie ineens achter me en als ik daar geen erg in heb en ik keer me om..Schrik me dood, ben ik ook niet gewend..

JAAA.. dan val ik erover. En dan hoor ik ineens auwwwww.. Achossie..😵 Tja.. Loop me dan ook niet de hele tijd achterna.

En als ik iets zit te eten dan kijken die trouwe honden oo