#53 Last minute

Vandaag weer een leuke update. Zoals beloofd zou ik, als er wat leuks te vertellen was, weer een blog gaan schrijven. Vandaag is de dag dat ik denk ja, ik schrijf het toch op.

We hadden in september een boeking van 2 mensen uit Duitsland. Helaas kregen we een annulering vanwege covid-19. Ze vonden het verschrikkelijk jammer maar ze waren ziek en zeiden dat ze zeker nog een keer komen boeken bij ons. Dit vonden wij natuurlijk erg jammer maar ja het is niet anders, het hele jaar is al op en af met annuleringen en nieuwe boekingen van Nederlandse mensen dus nee we mogen echt niet klagen.

Toch zei Jaimy, mam we gaan er een lastminute weekend van maken. Die gaat zometeen in om drie uur. Ik zei Oké dat is een goed idee, toppie. Ik zat op dat moment met Nico samen in de auto en deed alles via mijn mobiel met haar appen. Na een paar minuten.... Ze zei, hij staat erop hoor. Op Airbnb en op booking.com. OK prima zei ik.. We wachten het af. Jaimy zei er nog bij, zijn jullie dan wel thuis om 3 uur want het kan maar zo zijn dat ze straks al komen hoor. Hihihi... Grapjas. Haha ja... hoor dan zijn we thuis.

Nog geen 5 minuten later komt er een boeking binnen van Airbn !! . Twee dames uit Amsterdam. Nee johhhh... We beginnen elkaar feest emoties te sturen. Wat gaat dat snel. Ze zeggen gelukkig dat ze er pas om 5 uur zijn dus we hebben nog even om in ons huisje de kachel aan te doen etcetc..

Maar wat gebeurt er... een paar seconden later.... komt er nog één boeking binnen op hetzelfde weekend maar nu van booking.com !!

NEEEE HELP.... WAT IS DIT?

Hoe kan dat nou?

Jaimy zegt, mam het is zo snel gegaan, dat toen er iemand bij Airbnb boekte was de kalender van booking.com nog niet gesloten... zo snel is die tweede boeking er over heen gekomen !!

Oh jee dan moeten we die laatste Engelse meneer snel een bericht sturen dat we bezet zijn.

Snel schrijf ik een bericht naar zijn e-mailadres en probeer hem ook te bellen.

Je begrijpt het al.. Ik krijg hem niet te pakken.