#6 Nieuwe Mobiel

Mijn zoon Roby, (Ik heb gevraagd of ik hun namen mocht gebruiken vanwege de privacy maar ze vinden het allemaal goed. Dus vanaf nu zal ik ze allemaal bij naam noemen), is volop bezig met de nieuwe website en dat is een flink klusje.

Natuurlijk kunnen we onze eigen draai eraan geven qua kleur en stijl en lettertype. Dus al een paar avondjes ben ik aangeschoven bij zijn computer en als ik dat zie.. wat een ingewikkeld gedoe dat is, om alles in en op elkaar te laten schuiven. Poeh poeh.. Ja dan snap ik wel dat dit heel veel geld kost om dit te laten doen. maar als je zoon handig is en hij biedt het zelf aan ja dat is toch wel fantastisch Wat wordt het logo? Moet dat vogeltje op de N of op de G van Wageningen? Nee, geen vogeltje 🐦.. allemaal te druk.. Eh.. kan de achtergrond ook groen? Laten we het maar rustig houden. De foto’s op zich hebben al kleur genoeg. En het ” hoofdmenu” staat bij iedereen bovenin dus laten wij dat ook maar doen met een duidelijke letter. Ik vraag natuurlijk ook aan de jongelui hoe hun dat vinden wat ik steeds aangeef.. en gelukkig durven ze feedback te geven dat het niet straks een oubollige website is maar ook een van deze tijd.. Een combi.. Een kopje met ” blog” .. Ja dat is wijs.. Al mijn verhaaltjes onder elkaar. Maar wel moeilijk zoeken, als het er straks veel meer worden natuurlijk, hoe gaan we dat mooi archiveren? Ook een kopje met” foto’s” dan 📸 kunnen we wat laten zien van waar we mee bezig zijn. Dat is niet iets voor Facebook maar meer voor een website. Het lijkt me ook leuk om een filmpje te maken als we straks naar het huisje rijden. Dus dan start ik bij de slagbomen en rijd dan rustig naar het huisje toe met de eigen parkeerplaats. Dan kan je zien waar het staat en hoe het erbij ligt. We gaan het huisje vanbuiten ook nog schilderen in een mooie kleur. Dus dat wordt eerst nog schuren en goed voorbewerken en dan de kleuren erop. De verf hebben we al een poosje in huis maar dat is er nog steeds niet van gekomen. Hoe fijn is het om nu meteen alles goed aan te pakken dus ja daar hoort ook schilderen en de tuin bij. Jazeker ook de tuin gaan we aanpakken. Maar hoe? Er moet zeker nog een mooie heg in komen want de afgelopen twee zomers hebben zoveel schade gegeven aan heel veel mooie heggetjes en haagjes..🌳 Ik denk dat we allemaal wel iets hebben moeten wegdoen uit onze tuin door de enorme droogte. Alle bruine en dus dode struiken hebben we eruit moeten trekken. Dan zie je ineens Hoe veilig een heg of een haag is en kijk je zo bij de buren naar binnen. Zo gek..

Nee dat is voor beide partijen niet fijn dus dat komt goed.

Buurvrouw.. Komt goed hoor.. Ach misschien vindt ze het ook wel heel gezellig zo, want er is natuurlijk wel leven in de brouwerij daar in de tuin. Ieder latje wordt daar gezaagd alles wat er uit komt, wordt naa