#15 Engelse Hostes

Op oudejaarsdag zouden de nieuwe gasten aankomen.

Maar via de Airbnb app kan je met deze mensen appen en ze vertelden ons dat ze het niet gingen redden omdat de reis waar ze vandaan moesten komen wat langer zou gaan duren.

Ze waren namelijk al vier dagen bezig om richting Holland te reizen. Ze moesten de nacht trein pakken van Parijs naar Amsterdam. En zouden dus op pas op 1 januari aankomen in de middag.

Jee dat betekent dus, dat als wij om 12 uur met champagne proosten op een heel gelukkig en gezond 2020 en onze oliebollen eten, zitten hun doodmoe in de trein op weg naar dat koude en kleine kikkerlandje..

Ik zeg dit misschien een beetje minderwaardig maar eigenlijk ben ik super trots op mijn eigen Nederland ons eigen Holland. Wat is het toch een fantastisch land waar alles aanwezig is. De prachtige 4 seizoenen... De groene weilanden met de koeien met de boerderijen. De mooie steden met ieder hun eigen cultuur. Amsterdam, de grachten, winkels, de markten, alle diversiteit aan eten, ga zo maar door..De bloembollen Nou ja,...Te veel om op te noemen. Kortom een heerlijk landje.

Enfin ze komen dus een dag later. Fantastisch, weer een dagje uitstel van executie voor mij.

Maar als de dag dan aangebroken is gaan we samen naar het huisje om alles weer piekfijn in orde te maken. Ik heb nu maar een lijstje gemaakt en dat werk ik gewoon punt voor punt af dan kan ik niets over het hoofd zien.

Dan besef ik me ineens dat het voor hun natuurlijk ook een Happy New Year moet worden !!!! Ik moet zeker wat extra's doen!! En er dan nog maar een heel klein extra feestje van maken.

Ik ga er een fles wijn neerzetten en trek uit mijn gekregen kerststukje wat leuke spulletjes. Sorry Niek.. Die bind ik met een leuk touwtje om de hals van de fles en schrijf op het etiket Happy New Year 2020. Nico zegt meteen, leg er dan ook maar een paar koude biertjes bij in de koelkast. Oh ja leuk, dat gaan we doen. Het staat super feestelijk op tafel ook met dat welkomstbriefje erbij.