#10 De S is van Site

Black Friday. Alles uit Amerika komt ook deze kant op waaien

Zo begon jaren geleden al met Valentijnsdag ❤ en nu dan ook de Black Friday .

Afgelopen donderdagochtend kwam Jaimy met een prachtige bos bloemen aan ..owhh wat mooi zeg !! Waar heb ik dat aan verdiend? Het is Thanksgiving dag vandaag. Owh nou , das ff leuk, wist ik niet. Die houden we in ere ,)

Dank je wel.

Roby zou ook komen en samen zouden de laatste hand leggen aan de website. Wat een ongelofelijke klus zeg.. ik ben er wel heel trots op ze dat ze dit samen hebben afgemaakt en hoe..!!!

Omdat we dus besloten hebben om eerder te gaan verhuren, en dus met de kerstdagen gaan starten, zouden we er een leuk arrangement van gaan maken.🎄

Jaimy heeft geknipt en geknutseld en het is een prachtig plaatje geworden. Deze zou dan weer op de website komen en op Facebook en op Instagram dus eigenlijk was donderdag een hele belangrijke dag waar alles online zou gaan.

We zouden iedereen gaan vragen om het te delen en dan zou er een prijs te winnen zijn . Spannend!

En zo zaten ze uren samen aan de tafel.

Jayden 4 jaar was met Jaimy meegekomen.. Die blijft lekker één dag in de week bij mams thuis en dus niet naar school. En hij vraagt natuuuuuuurlijk onze aandacht. Maar mama en oma waren heel druk met Roby in gesprek. Ik dacht nee dit kan ook niet..en ik pakte een groot kleed en ging een prachtige hut bouwen voor ons samen. 🧸

Mama en Roby aan de grote hut online en oma en Jayden aan de kleine hut met een kleed. Ik had een mooie overkapping van de bank naar het cv rooster gemaakt en zo hadden we al snel een leuke hut met twee kussentjes waarin we een boekje gingen lezen en heerlijk pepernoten gingen snoepen. Jayden zei ineens " oma je benen worden nat want het regent buiten" Help.. hoe krijg ik die lange stelten in dat kleine hutje..whahaha.